- Novo

Petiscos, conservas de autora
Petiscos, conservas de autora
A través de un lento e controlado proceso, Petiscos elabora este produto. O azúcar de cana vai estraendo o zume ao kiwi e a mazá nunha primeira maceración, para a continuación ir concentrando os mollos en sucesivos quecementos a baixa temperatura ata conseguir a melaza de exclusivo sabor.
A través de un lento e controlado proceso, Petiscos elabora este produto. O azúcar de cana vai estraendo o zume ao kiwi e a mazá nunha primeira maceración, para a continuación ir concentrando os mollos en sucesivos quecementos a baixa temperatura ata conseguir a melaza de exclusivo sabor.
En trinta anos, esta planta exótica traída de Nova Zelandia logrou transformar a paisaxe agraria do Baixo Miño. Só en Tomiño este cultivo xa ocupa 350 Ha. Nunha leira da parroquia de Carregal están as plantas máis antigas de Tomiño; exemplares de troncos grosos que resistiron moitas xeadas, o pior enimigo do kiwicultor.
Datos
Referencias específicas
Non hai comentarios de clientes polo momento.