Categorías

Hai autores culinarios que denominan aos mollos "destilados do desexo". Descubrirás sabores, cores e aromas que orquestran sensacións únicas.

Hai 3 produtos.

Reixa
Reixa-2
Lista
Lista-2
Catálogo

Filtros activos

2,00 €Prezo
2,00 €Prezo
Catsup (mollo oriental)
  • Novo
    Conservas agridoces
    O “ ketchup” ou “ catsup” é unha salsa agridoce de tomate, con vinagre, azucre e especias, que na súa orixe foi unha salsa para o peixe que preparan na China e á que chaman “ kôe- chiap” (salsa de peixe en escabeche).
    2,00 €Prezo
    Catsup (mollo oriental)
    • Novo
      Conservas agridoces
      O “ ketchup” ou “ catsup” é unha salsa agridoce de tomate, con vinagre, azucre e especias, que na súa orixe foi unha salsa para o peixe que preparan na China e á que chaman “ kôe- chiap” (salsa de peixe en escabeche).
      2,00 €Prezo
      3,00 €Prezo
      3,00 €Prezo
      Mollo de curri afroitado
      • Novo
        “Curri” é o nome xeralmente adoptado en Occidente para describir unha serie de pratos elaborados cunha mestura de especias, máis ou menos picantes, desenvoltas nas cociñas asiáticas.
        3,00 €Prezo
        Mollo de curri afroitado
        • Novo
          “Curri” é o nome xeralmente adoptado en Occidente para describir unha serie de pratos elaborados cunha mestura de especias, máis ou menos picantes, desenvoltas nas cociñas asiáticas.
          3,00 €Prezo
          3,00 €Prezo
          3,00 €Prezo
          Revolto da horta
          • Novo
            Pratos e entrantes
            Esta conserva é a tradicional salsa que se facía fritindo os tomates da horta con outras verduras e hortalizas finamente partidas, sen triturado final, podendo utilizarse en multitude de pratos como guarnición ou combinándoa con pastas, arroces, carnes e peixes.
            3,00 €Prezo
            Revolto da horta
            • Novo
              Pratos e entrantes
              Esta conserva é a tradicional salsa que se facía fritindo os tomates da horta con outras verduras e hortalizas finamente partidas, sen triturado final, podendo utilizarse en multitude de pratos como guarnición ou combinándoa con pastas, arroces, carnes e peixes.
              3,00 €Prezo