Categorías

Unha parte importante dos menús das comidas e ceas especiais son os entrantes, canapés e aperitivos que se serven para abrir boca antes dos pratos principais.

Descobre con PETISCOS distintas opcións para eses banquetes.

Receitas para todos os gustos e que se axustan a todos os orzamentos.

Hai 5 produtos.

Reixa
Reixa-2
Lista
Lista-2
Catálogo

Filtros activos

3,50 €Prezo
3,50 €Prezo
Paté de cogomelos
      Pratos e entrantes
      Untable cun sabor intenso, proporcionado polos cogomelos e potenciado polas especias.
      3,50 €Prezo
      Paté de cogomelos
          Pratos e entrantes
          Untable cun sabor intenso, proporcionado polos cogomelos e potenciado polas especias.
          3,50 €Prezo
          4,00 €Prezo
          4,00 €Prezo
          Pisto manchego
              Pratos e entrantes
              Aínda que se coñece como “ Pisto manchego”, pódese ver preparado ao longo de case todo o territorio español. Estes pistos derivan da Alboronía, un dos pratos máis deliciosos que nos deixou o legado Andalusí.
              4,00 €Prezo
              Pisto manchego
                  Pratos e entrantes
                  Aínda que se coñece como “ Pisto manchego”, pódese ver preparado ao longo de case todo o territorio español. Estes pistos derivan da Alboronía, un dos pratos máis deliciosos que nos deixou o legado Andalusí.
                  4,00 €Prezo
                  3,00 €Prezo
                  3,00 €Prezo
                  Revolto da horta
                      Pratos e entrantes
                      Esta conserva é a tradicional salsa que se facía fritindo os tomates da horta con outras verduras e hortalizas finamente partidas, sen triturado final, podendo utilizarse en multitude de pratos como guarnición ou combinándoa con pastas, arroces, carnes e peixes.
                      3,00 €Prezo
                      Revolto da horta
                          Pratos e entrantes
                          Esta conserva é a tradicional salsa que se facía fritindo os tomates da horta con outras verduras e hortalizas finamente partidas, sen triturado final, podendo utilizarse en multitude de pratos como guarnición ou combinándoa con pastas, arroces, carnes e peixes.
                          3,00 €Prezo
                          4,50 €Prezo
                          4,50 €Prezo
                          Guiso de cogomelos
                              Pratos e entrantes
                              Para os amantes dos cogomelos, este guiso resulta un prato delicioso debido a que a súa elaboración realizóuse a lume lento con diferentes verduras mesturadas cos fungos e aceite de oliva virxe. 
                              4,50 €Prezo
                              Guiso de cogomelos
                                  Pratos e entrantes
                                  Para os amantes dos cogomelos, este guiso resulta un prato delicioso debido a que a súa elaboración realizóuse a lume lento con diferentes verduras mesturadas cos fungos e aceite de oliva virxe. 
                                  4,50 €Prezo
                                  3,50 €Prezo
                                  3,50 €Prezo
                                  Paté de champiñón
                                      Patés e cremas vexetais
                                      Elaborado salteando os ingredientes correctamente durante un tempo suficiente para que concentren e potencien os seu sabores. 
                                      3,50 €Prezo
                                      Paté de champiñón
                                          Patés e cremas vexetais
                                          Elaborado salteando os ingredientes correctamente durante un tempo suficiente para que concentren e potencien os seu sabores. 
                                          3,50 €Prezo